De logeermaand september

De zomervakantie mocht dan misschien wel voorbij zijn, zo voelde het allerminst. De logeermaand september stond in het teken van heerlijk nazomeren. We gingen er op uit met onze nieuwe elektrische bakfiets, maakten heerlijke wandelingen en brachten zelfs nog een bezoekje aan het zwembad! Benieuwd wat voor avonturen we verder nog allemaal beleefden? Lees dan snel verder.

Het logeerweekend van Milan

Milan kwam in september het eerste weekend logeren. Het was supermooi weer dat weekend dus we zijn lekker veel buiten geweest. Milan had zijn nieuwe elektrische rolstoel mee en de jongens (Dillen en Wessel) waren super nieuwsgierig hoe hard hij ging! Dus dat heeft Milan even goed laten zien. Onderweg hebben Dillen en Milan herfst spulletjes verzameld, ook al voelde de herfst nog ver weg.

De tweede dag zijn we naar het bos gegaan en hebben we boodschappen gedaan. We gingen s’ avonds namelijk heerlijk barbecueën! Het was weer een gezellig weekend met Milan.

logeerweekend Milan september in logeerhuis de Manenschijn
logeerweekend Delano september in logeerhuis de Manenschijn

Het logeerweekend van Delano

Delano kwam voor het eerst een hele week logeren want zijn moeder en bonus vader gingen heerlijk een weekje met vakantie! Doordeweeks ging Delano naar school en aan het einde van de dag kwam Delano vaak moe maar voldaan bij ons aan.

We hebben erg veel leuke dingen gedaan toen Delano er was. Het was heerlijk weer en de herfst was nog ver te zoeken maar we zijn met de nieuwe rolstoelbakfiets naar de pompoenen schuur gefietst. Daar hebben we heel veel pompoenen uitgekozen en met de bakfiets vol met pompoenen reden we weer naar huis. Door het supermooie weer heeft Delano lekker veel buiten gezeten en hebben we een aantal mooie wandelingen gemaakt.

Nieuwe elektrische rolstoel bakfiets

Ik had het al even benoemd in de verhaaltjes maar wij hebben een elektrische rolstoel bakfiets aangeschaft. We zijn er super blij mee en hebben er in september al goed gebruik van gemaakt. Ook hebben we aangepast speelgoed aangeschaft voor de logeerkinderen en onze eigen kinderen vonden het speelgoed ook reuze interessant! Sarina en Delano hebben het speelgoed direct al even uitgeprobeerd en het is goed gekeurd!

elektrische rolstoelbakfiets van logeerhuis de Manenschijn
nieuw speelgoed in logeerhuis de Manenschijn