De logeermaand oktober

De maand oktober kende wel heel wat bijzondere momenten in logeerhuis De Manenschijn. Zo vierden we maar liefst twee verjaardagen, ontmoette Delano zijn grote idool en maakten we dankbaar gebruik van onze nieuwe vervoersmiddelen. Geniet je mee van de logeermaand oktober in logeerhuis De Manenschijn?

Het logeerweekend van Milan

In het logeerweekend van Milan zijn we met de bakfiets op bezoek geweest bij Jurrian zijn werk op de scheepswerf. We gingen namelijk kijken naar een heuse tewaterlating van een schip! Milan vond het wel een beetje spannend en wist niet zo goed wat hij moest verwachten. Maar hij vond het uiteindelijk erg leuk om te zien hoe het schip te water werd gelaten.

We bleven in het thema water want zaterdag zijn wij lekker wezen zwemmen! Dit vond Milan erg leuk en ontspannen. We hadden nog best veel geluk met het weer en Milan vindt fietsen heerlijk dus we zijn nog een aantal keer op pad geweest met de fiets.

logeerweekend van Milan in logeerhuis de manenschijn
het logeerweekend van Delano, hij ontmoet Frans Bauer

Het logeerweekend van Delano

Delano kwam ook gezellig weer een aantal keer logeren. Delano is vaak erg moe als hij van school komt dus als hij komt logeren mag hij lekker uitrusten en lekker luisteren naar de muziek van Frans Bauer. Delano zijn moeder had een hele grote verassing voor Delano want ze had een meet and greet geregeld voor Delano met Frans Bauer en Sieneke! Delano kreeg tijdens de ontmoeting helaas wel een epileptische aanval maar hij leek er wel echt van te genieten! Een hele mooie ervaring voor Delano en zijn moeder! En zelf ging ik natuurlijk ook nog even op de foto met Delano en Frans Bauer.

Feest in Logeerhuis de Manenschijn

We hadden deze maand ook twee keer een feestje, want zowel onze oudste zoon Dillen als Milan zijn allebei 8 jaar geworden! Daarnaast hebben we ook een rolstoelauto aangeschaft. Omdat wij het erg leuk vinden om leuke dingen te gaan doen met de logeerkinderen, zijn we zeer blij met deze auto. We hebben al dankbaar gebruik gemaakt van de rolstoelauto.

feest in Logeerhuis De Manenschijn