De logeermaand november

De maand november stond volledig in het teken van Sinterklaas in logeerhuis De Manenschijn. Ondanks de drukte hebben we geprobeerd het rustig te houden, maar desondanks veel leuke dingen gedaan! Geniet je mee van de logeermaand november in logeerhuis De Manenschijn?

Het logeerweekend van Delano

Omdat zowel Delano als Dillen en Wessel een marge dag hadden, zijn we hierom een dagje naar de orchideeënhoeve geweest. Het was heerlijk rustig op deze doordeweekse dag. Delano vond de tropische temperaturen en vogelgeluidjes wat slaapverwekkend en heeft een paar dutjes gedaan. Toch leek hij te genieten van het uitstapje, vooral het grote aquarium was een succes!

snoezelhoek in Logeerhuis De Manenschijn

Snoezelhoek​

We hebben een prachtige snoezelhoek kunnen overnemen en meteen in de woonkamer gezet om te zien of de kinderen het leuk vonden. Dat was zeker het geval! De kinderen vinden hem geweldig, vooral de grote bubbelbuis is een groot succes. Helaas moest de snoezelhoek nu plaatsmaken voor de kerstboom, maar dat maakte voor Delano niet uit. Hij lijkt net zo te genieten van de lichtjes in de kerstboom.

Fijne feestdagen namens Logeerhuis De Manenschijn

Wij willen iedereen hele fijne feestdagen wensen en een heel gelukkig en liefdevol 2024.

Ik wens je knusse dagen

met warmte, met elkaar. 

Ik wens je mooie dromen 

voor het nieuwe jaar.

Ik wens je veel genieten

van ’t groot en van ’t klein. 

En dat lichtjes en sprankels 

er het hele jaar voor je zijn.