De logeermaand juni

De maand juni stond in het logeerhuis de Manenschijn in het teken van zwemmen, de avond4daagse en vooral lekker veel buiten genieten. Lees hier meer over de logeermaand juni in logeerhuis de Manenschijn.

Afgelopen maand hadden we weer drie leuke weekenden met enkele van onze logeerkinderen. Juni stond in het logeerhuis de Manenschijn in het teken van zwemmen, de avond4daagse en vooral lekker veel buiten genieten. Benieuwd hoe hun weekend eruitzag? Lees dan snel verder.

Het logeerweekend van Delano

Het eerste weekend van juni kwam Delano logeren. We hebben een rustig weekend gehad waarin Delano lekker heeft uitgeslapen. In de ochtend genoot Delano samen met zijn twee ‘waakhonden’ aan zijn zijde van het zonnetje. Samen hebben we een leuke wandeling gemaakt door de wijk voor Delano weer werd opgehaald door de taxi om weer terug te gaan naar zijn moeder.

Logeerweekend van Delano in juni

Het logeerweekend van Milan​

Het 3e weekend hadden we Milan te logeren. Dit was alweer de derde keer dat Milan bij ons was en we leren elkaar al steeds beter kennen. Ook met Milan zijn we gezellig wezen zwemmen! Milan vond dit wel een beetje spannend, maar de spanning was er al snel af toen hij in het water lag. Zondag zijn we samen naar het stadspark geweest in Groningen en hebben we heerlijk samen een ijsje gegeten en geitjes geaaid. 😃

Milan heeft met spoed een grotere rolstoelbus nodig. Daarom hebben zijn ouders een crowdfunding gestart. Willen jullie Milan helpen? Ga dan naar zijn Facebookpagina: www.facebook.com/helpmilan.nl

Volg alle logeeravonturen in Logeerhuis de Manenschijn op onze Facebook