De logeermaand juli

De maand juli stond in het logeerhuis de Manenschijn in het teken van water. Niet alleen door alle regen, maar ook door alle zwempartijtjes. Lees hier meer over de logeermaand juli in logeerhuis de Manenschijn.

Afgelopen maand hadden we weer drie leuke weekenden met enkele van onze logeerkinderen. Juli stond in het logeerhuis de Manenschijn in het teken van water. Het regende jammer genoeg best veel, maar daar lieten wij ons niet door uit het veld slaan. De kinderen wilden vooral het water in! Dus waren we veel in het zwembad te vinden, bubbelden we in het bubbelbad en ontspanden we in de hottub. Benieuwd wat we verder deden? Lees dan snel verder.

Het logeerweekend van Delano

Delano was de eerste die in juli kwam logeren. Het was erg warm dat weekend, daarom hebben we lekker rustig aan gedaan. Zaterdagochtend zijn we met z’n allen wezen zwemmen in Zuidlaren. Delano moest wel even wennen aan het water maar dat was maar even. We dobberden heerlijk ontspannend rond en sloten het zwemfeestje af met lekker bubbelen in het bubbelbad.

Zondag was het gelukkig iets minder warm en zijn we even de natuur in geweest bij Norg. Voor het eten gingen we weer snel naar huis want er kwam onweer aan! Uitslapen zat er voor Delano op maandag niet in want de taxi kwam weer optijd om hem naar de dagopvang te brengen.

logeerweekend van Delano in juli in logeerhuis de Manenschijn

Het logeerweekend van Milan

Het tweede weekend kwam Milan gezellig logeren. We hebben patatjes gehaald bij de McDonald’s om het begin van de zomervakantie te vieren! Zaterdag hadden we helaas niet zulk mooi weer dus hebben we gezellig samen een filmpje gekeken en spelletje gespeeld op de Nintendo. Milan bleek de beste te zijn in Mario Kart want hij won!

Milan vond de vorige keer het zwemmen zo leuk dat hij dit weekend wel weer wou zwemmen. Dus dat hebben we gedaan! We zijn naar het zwembad geweest in Hoogezand en hebben ons goed vermaakt. Milan bleef voor het eerst een nachtje extra logeren, dat vond hij wel een beetje spannend maar het kwam helemaal goed en hij heeft zich niet verveeld het weekend.